038 - 206 40 02

Erfrecht advocaat nodig in Zwolle?

Mediation bij erfenis conflicten

Als u een erfenis ontvangt komt er veel op u af. Niet alleen moet u het verlies van een dierbare verwerken, ook komen er veel praktische zaken bij kijken. Daarbij moet u veel overleggen met de andere erfgenamen, die ook allemaal op hun manier met hun emoties bezig zijn. Steeds vaker leidt de afwikkeling van een erfenis tot conflicten. Laat een erfrecht advocaat in Zwolle van Arslan & partners advocaten B.V. u bijstaan.

Waarom mediation?

Als het niet mogelijk is om er samen uit te komen, dan heeft u de optie om een advocaat in de arm te nemen en een gerechtelijke procedure te starten. De rechter bepaalt dan de verdeling, maar dit is een langdurig en vaak kostbaar traject. Een goed alternatief is mediation. Bij mediation, ook wel bemiddeling genoemd, gaan de erfgenamen samen met een onpartijdige tussenpersoon, de mediator, op zoek naar een oplossing waar iedereen zich in kan vinden. Onze gespecialiseerde mediator kan u in Zwolle en omgeving Zwolle bij helpen.

Schakel direct een ervaren mediator in

Heeft u een conflict met betrekking tot een erfrecht zaak? Zorg er dan voor dat de situatie niet uit de hand loopt en schakel tijdig een ervaren mediator in. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mediation? Mr. C. Tjabringa is een geregistreerd NMI-Mediator en kan u in Zwolle uitstekend begeleiden als mediator binnen het familierecht en erfrecht.

 

Arslan & partners advocaten

Na 15 jaar passie en toewijding zijn wij uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten. Op verschillende rechtsgebieden staan wij particulieren en ondernemers bij. Onze verschillende afdelingen wisselen kennis en ervaring uit, waardoor wij bijzondere rechtsbijstand kunnen geven. Wij vinden laagdrempeligheid belangrijk en de deur staat dan ook altijd wijd open. Stap gerust bij ons binnen.

 

Waarom Arslan & partners advocaten?

  • 100% aandacht voor uw zaak
  • Korte lijnen en betrokkenheid
  • Ook voor mediation

Werkgebied

Zwolle, Meppel, Kampen, Ommen, Hasselt en Genemuiden.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Mediation
• Erfenis geschil oplossen
• Juridische kwesties rondom erfbelasting
• Testament aanvechten

Werkgebied

Zwolle, Meppel, Kampen, Ommen, Hasselt en Genemuiden.

Hoofdvestiging